Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube. Нещодавно знаменитість показала зворушливі знімки, на яких проводить вихідні з дітьми - дочкою Наною і сином Олександром. Так, артистка відзначила, що дочка рідко попадає в кадр.

"Рідкісне фото з дочкою..👩‍👧‍👦 #family #sundays", - пожартувала Єфросиніна. Фолловери одразу ж зрозуміли, що Нана робить знімок і з'явилася лише у відбитті: "Завдання із зірочкою ) дочку ще треба знайти! Гарненькі 😍😍", "Тільки добірний гумор❤️❤️❤️😂", "😂😂😂 обожнюю ваше почуття гумору і Вас🖤", "Не кожен зрозуміє 😁", "А я розумію Нану! Теж не люблю фотографуватися😊", "Поки знайшла доцю😁😁😁😁всі очі прогледіла".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.