Всесвітньо відомий футболіст Кріштіану Роналду потрапив в епіцентр секс-скандалу. Кетрін Майорга заявила, що спортсмен ще в 2009 році примусив її до статевого акту в своєму будинку в Лас-Вегасі. На тлі відновлення судової справи із-за психічного розладу, яке розвинулося у дівчини на тлі цієї ситуації, інші пасії Роналду наважилися розповісти про свій інтимний досвід з ним.

Відома можель Жасмин Леннард розповіла про свій скороминущий зв'язок з футболістом. Вона стверджує, що познайомилася з Роналду в 2008 році в нічному клубі, де він був у супроводі численної охорони.

"Ці молодики з його почту підійшли до мене в клубі і відверто натякнули на секс, але я ввічливо відмовилася і сказала, що дам свій номер телефону, тільки якщо Кріштіану сам підійде до мене і попросить. Він підійшов…" — розповідає Жасмин.

Дівчина разом з веселою галасливою компанією довго каталися по нічному Лос-Анджелесу, а потім з Роналду поїхала в один з готелів у Беверлі-Хіллз.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Було помітно, що він хотів отримати від Лос-Анджелеса максимум задоволень… У той час він розлучився з Нереїдою Галлардо і хотів відчути себе султаном у якого величезний гарем", - згадує модель.

Жасмин і Роналду поїхали від компанії і усамітнилися в будинку у моделі. Модель трохи збентежило, що футболіст миттєво скинув з себе весь одяг.

"Я б хотіла розповісти вам, що він романтик і на початку ми поговорили про щось нейтральне, але, на жаль, ми цього не робили. Мені не хотілося його залицянь, ми були збуджені. Але коли я вперше побачила його статевий орган, я подумала: "Ну, давай спробуємо…", - з іронією згадує дівчина.

Жасмин назвала оголеного не особливо приємним видовищем. Він здався їй одночасно "смішним" і "жахливим". За словами дівчини все закінчилося досить швидко і вона відвезла його в готель. Пізніше футболіст кілька разів намагався з нею зустрітися, однак Жасмин уникала його.

Нагадаємо, скандал із зґвалтуванням: мати Роналду піднімає маси на захист сина. Долореш Авейру, мати Кріштіану Роналду, запустила флешмоб в підтримку свого сина.

Як повідомляв "Знай. ua", ще одна дівчина звинуватила Роналду в згвалтуванні. Невідома жінка заявила, що Кріштіану Роналду нібито і її зґвалтував.

ТакожЗнай. ua" писав, що Роналду знайшов "козла відпущення". Ось хто винен у всіх нещастях Роналду.