Відома українська співачка, композитор і актриса Наталія Могилевська анонсувала дуже ліричну пісню "Personal Jesus" на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість зізналася, що присвятила трек свєму покійному другу - вокалісту гурту "Скрябін" Андрію Кузьменку.

"Прем'єра Personal Jesus. У Кузьми є пісня « Мудрий, бо німий»
Хотів би сказати , та не можу.
От так я відчуваю тебе, мій друже сьогодні.
Дякую Сергію Підкаурі за пісню, за роки дружби, за талант. Тільки такою твоєю душею можливо було написати таку пісню!", - поділилася емоціями Могилевська. Фолловери не змогли пройти повз: "До мурашок 😥😥😥", "Пісня дуже душевна.Круто!!!! Світла пам'ять Кузьмі.Наталія Ви дуже доброї душі людина.👍👍👍👍👍👏👏👏❤️", "Наталочка,щиро сиджу і плачу😧😟браво!!!🙏👏", "Ви велика розумниця , а пісня просто шикарна!!!!!!!!🙈😍😍😍", "Неймовірно гарно та душевно!!!Аж захотілось одразу почути у Вашому виконанні в живому звучані!!".

Як раніше розповідав "Знай.uа", фанати відправляють Могилевську під ніж.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також Могилевська познайомила Україну зі своїми соковитими диньками.

А ще Могилевська не на жарт налякала фанатів.