Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість бере участь у проекті "Танці з зірками", готуючись до кожного ефіру дуже наполегливо. Так, нещодавно артистка виклала колаж з Оленою Шоптенко і показала, як нелегко їй дається розтяжка.

"😁💃🙈with Queen @alena_shoptenko #танціззірками #багиняламината", - лаконічно підписала Нікітюк. Фолловери не змогли пройти повз: "Леся може навіть краще , ніж в очікуванні)))", "Леся, яка ти класна! Серед гламуру та понтів ти справжня, жива і не схожа на жодну іншу. Бажаю залишатися такою ж неповторною!", "Гаразд,Лесюня😄 не прикидайся,з твоїми то ногами✌", "Леся,тобі верстат по коліно...давай фото "як у тієї,зліва"...💪🏻💪🏻😈😂😂😂", "Леся, я все зрозуміла, на фотці ти така поникла тому що на тобі немає балетних колгот, ну як же так? Багіня Ламінату!?".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.