Російський актор Михайло Пореченков на власному досвіді пересвідчився, що за кожен вчинок у житті люди розплачуються сповна. Ще з 2014 року він навіть не намагався приховати своєї занадто лояльної позиції до найманців так званої "ДНР", навіть нагороди пізніше від них отримував.


Нещодавно в оточенні колись популярної зірки кіно підтвердили страшні речі: Пореченков опинився на самому дні, без шматка хліба і постійного заробітку.

Михайло Пореченков
Михайло Пореченков

Раніше він спокійно міг приїхати на Схід, просто аби "постріляти на камеру", а тепер проросійським бравадам прийшов кінець.


Його перестали брати навіть на епізодичні ролі в кіно, бідність змушує йти на крайні міри:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Михайло Пореченков
Михайло Пореченков

"Мене стали знімати з ролей, вже із затверджених проектів. Мені просто повідомляють, що роль віддали іншій людині. Усе. Спочатку думав, що це збіг. Потім це повторювалося раз по раз. Потім я почав дивитися, куди ведуть ниточки і хто випускає проект. Все стало на свої місця. Що вдієш", - бідкався Пореченков в коментарі місцевим ЗМІ.

Михайло Пореченков
Михайло Пореченков


Цікаво, що "патріот Кремля" Пореченков, незважаючи на свою єдиною позицію з верхівкою Російської Федерації потрапив під санкції в Україні вже давно, проти нього порушено кримінальне провадження, як звітували в МВС ще в 2014 році.

Залишившись без роботи і грошей, екс-актор найнявся працювати у фаст-фуді, коли і там не склалося – пішов у дитячі аніматори в одному з найбільших торговельних центрів.

Михайло Пореченков
Михайло Пореченков

Біда в тому, що всі пам'ятають його в обличчя, нерідко ловить на собі здивовані погляди людей, котрі бачили фільми за його участю.


Дивіться: Михайло Пореченков вперше приїхав у Донецьк і відкрито став на бік бойовиків (2014 рік)


Нагадаємо, Пореченкова "нагородили" бойовики так званої "ДНР".
Як повідомляв Знай.ua, Кисельов жорстко засудив російських діячів культури.
Також Знай.ua писав, знайдено таємну сторінку доньки Пореченкова.