Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube. Нещодавно знаменитість показала кадр зі свого дитинства. Так, артистка зізналася, що важила 76 кг і відчувала себе повною нікчемою, але не здавалася.

"Тут мені 15 років. Я фарбуюся,як єнот, важу 55 кг; закохана в найкрасивішого хлопчика в школі; солірую у самодіяльних виставах; у мене з усіх предметів «відмінно», і рятує від загального ганьби тільки «незадовільно» по поведінці... загалом, все зашибісь у мене тут! І ось тут я ще не знаю, що через якихось три роки буду лежати в київській лікарні з перспективою операції і вагою 76 кг. І з надією, що мене провідає хоч хтось з моїх студентських приятелів . А всередині буде удушиве відчуття, що я повна нікому не потрібний нікчема... Поруч, як завжди, тільки мама! Моя кохана, ніжна матуся... Вона вимовляє: «Доню, ну, пора визнати, столиця не для тебе! Не виживеш ти тут, це жорстокий і складний світ, особливо для провінціалок! Поїхали додому, в Сімферополі тебе візьмуть в будь-який ВУЗ, та й ми завжди поруч. І я здаюся. Залишається довчитися кілька місяців до кінця другого курсу , скласти іспит і переводитися з університету їм.Шевченка в кримський універ. Рішення прийнято. Буквально за місяць до закінчення навчання, в холі жовтого корпусу мені попадається на очі оголошення про набір на конкурс «Міс Університет». Промовчу про те, що я ніколи не брала участь в конкурсах, скажу лише, що моє відображення в дзеркалі закричало: «Мань, де ти і де міс університет взагалі? Оченята розкрий!» Так я вирішила взяти участь - все одно немає друзів, особистого життя нуль! Що я втрачаю? Ну хіба що залишки самооцінки:) Психанула і пішла! Конкурс я виграла, хоча в той рік я домоглася навіть скасування виходу в бікіні - до такої міри зганьбитися я вже не могла собі дозволити:)На тому конкурсі я знайомлюся з Валерією, помічником режисера! І вона пропонує мені підробіток адміністратором на першому національному Каналі в програмі «Щасливий Дзвінок». Адміністратором я не працювала жодного дня - мене відразу поставили співведучою до Юри Горбунова і Олі Бурої .. Ну, а далі ви все знаєте:)
Сьогодні Міжнародний День Дівчаток! І я хочу, щоб кожна дівчинка і її мама, читаючи мою історію, завжди пам'ятала, що можна здатися , а можна зробити щось несподіване для себе, і тим самим хвацько поміняти сценарій життя! Вірте в себе,мої дівчатка!
#ДеньДівчаток #СИЛАдівчаток #GirlFORCE", - поділилася життєвим досвідом Єфросиніна.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.