Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка буквально нещодавно покинула розважальний проект "Танці з зірками", опублікувала у Instagram ранковий знімок без макіяжу.

"Спонсор фото - відома кампанія "П'ятиденний Сон"! А також спеціально запрошений експерт - Лінь!" - підписала фото зірка.

Єфросиніна також додала, що добре виспатися допоможуть таблетки:

"Випийте на ніч таблетку мелатоніну 3 гр. Якщо не допоможе, то 5 гр. Це нешкідливо і занурює м'яко у сон. І вранці легко прокинутися".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Однак підписники зірки звернули увагу на її зовнішній вигляд. Фанати похвалили Машу за молодий вигляд: "Красива, як завжди", "Розумниця", "Дуже свіжо", "Супер", "Ви дуже симпатична", "На висоті", "Захоплююся вами", "Ви молодець".

Однак знайшлися і недоброзичливці. Підписниця під ніком @nataliya_live_love_laugh написала гнівний відгук, а потім видалила свій запис. Однак у Instagram залишився жорстку відповідь телеведучої для дівчини:

"Моя маленька дівчинка передає привіт вашої внутрішньої тітоньці, у якій не менш сильна потреба писати негатив під кожним моїм постом!".

Більшість підписників стали на захист телеведучої і порадили їй не звертати увагу на недоброзичливців.

Нагадаємо, відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube.

Нещодавно знаменитість запросили взати участь в якості журі на "Міс Україна" 2018. Для цього заходу артистка вибрала жовте плаття українського бренду ELENAREVA і відкриті босоніжки на шпильці. Варто відзначити, що перемогла в конкурсі краси 23-річна киянка Вероніка Дідусенко.


Як повідомляв раніше Знай.ua, Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Нещодавно знаменитість показала кілька кадрів з бекстейджа нової фотосесії для відомого українського глянцю і розповіла, ким уявляла себе в дитинстві. Виявляється, артистка мріяла бути моделлю.


Також Знай.ua писав про те, що Маша Єфросініна бере участь у популярному шоу "Танці з зірками" і старанно готується до кожного нового випуску.