Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Нещодавно знаменитість запросили взати участь в якості журі на «Міс Україна» 2018. Для цього заходу артистка вибрала жовте плаття українського бренду ELENAREVA і відкриті босоніжки на шпильці. Варто відзначити, що перемогла в конкурсі краси 23-річна киянка Вероніка Дідусенко.

"Сьогодні я вперше в журі конкурсу «Міс Україна» 2018 👑 Готова отримувати дозу краси, а всі подробиці дивіться у мене в сторіз✨✨✨ @missukraine_official", - поділилася емоціями Єфросиніна. Фолловери взялися коментувати побачене: "Ви найгідніша бути в журі Міс Україна!", "Яскрава, красива, приклад для багатьох 🤩", "Як ЗАВЖДИ ... ЗВОРУШЛИВО - ЧАРІВНА наша Машенька❤️❤️❤️👍👍👍🤗🤗🤗", "Машенька,королева це Ви🙌🙌🙌❤️❤️❤️", "Маша!! Приз міс України треба дати Вам!!! За все!!! За вашу красу, працьовитість, добре серце!!!", "А отримають дозу краси вони 😍😍😍😍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка бере участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.