Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Знаменитість бере участь у популярному шоу "Танці з зірками" і старанно готується до кожного нового випуску. Останній танець артистки судді розкритикували, тому Маша вирішила зізнатись, як сама оцінює свої сили.

"Отже, балет з пасадоблем!!! Відразу скажу, що віддаю собі звіт - цей наш з Максом танець багато хто прийняв неоднозначно, або простіше кажучи, «зайшов» він не всім! І я вас цілком розумію!
Але давайте начистоту! Хочу терміново нагадати , що проект #танціззірками - це, в першу чергу, грандіозне шоу! А шоу - це коли глядачеві дають всю палітру емоцій і вражень! Мені це сильно сподобалось, коли я приймала рішення брати участь - я розуміла, що зможу пробувати все, про що навіть моя звихнута фантазія мовчала! Так, я і балет - це наречені миша з антилопою... А балет в замісі з пасадоблем, підготовлений за чотири дні і пофарбований комедійним театральним перформансом , від цього б навіть у режисера фільму «Чорний лебідь» дах знесло)
Але повірте, мені так набагато цікавіше, ніж коли тебе носять на руках з ефіру в ефір! Загалом, я вважаю, ми з @maksleonov212 не облажались, незважаючи на горезвісні арабески🤦🏻‍♀️ Я прийшла на проект для того, щоб відкрити в собі всі свої можливості і подивитися в очі своїм страхам і комплексам!!! Якщо б мені сказали п'ять років тому, що я вийду в ефір на багатомільйонну публіку у балетній пачці і білих(!!!) колготах, я б побилася з цією людиною 😂 А вчора навіть шістка від @ekaterinakukhar_official здалася десяткою ✌🏻 Ну, і найголовніше! Те, що ви своїм голосуванням залишили нас з Максом в проекті, говорить мені про те, що ви і самі розумієте все вищевикладене! Спасибі вам до неба за це", - зізналася Єфросиніна. Фанати ж почали підтримувати Машу і заспокоювати її. Багато хто відзначив, що це - колосальна праця.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам. Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям. Також артистка бере участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.