Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Нещодавно знаменитість показала кілька кадрів з бекстейджа нової фотосесії для відомого українського глянцю і розповіла, ким уявляла себе в дитинстві. Виявляється, артистка мріяла бути моделлю.

"Я пам'ятаю часи, коли ми з мамою виписували журнал Бурда Моден, і до дірок розглядали кожне фото!
Я уявляла себе однією з тих моделей на фото в мохерових одежах, і вони здавалися мені космічними в цьому мохері і з начосом! А от сьогодні я беру журнал @marieclaire_ua , на сторінках якого на мене з ніжністю дивиться моя @elenareva_personal , підношу до свого зображення телефон, і на його екрані з'являється відео з нашого бекстейджа! І, чесно кажучи, я обалдіваю...", - поділилася емоціями Єфросиніна. Фолловери взялися коментувати побачене: "До чого техніка дійшла...)))", "Бурда 😍 Як ми любили з мамою і сестрою цей журнал!", "Я теж виписувала , і ми з сестрою сварилися , хто перший буде дивитися 😍", " журнал розмовляє 🤯😲", "Маша ❤️❤️❤️", "Технічний прогрес вражає:) згадала газети з Гаррі потера:)".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка бере участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.