Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала дуже красиве селфі і зізналася, скільки у неї смужок. Так, артистка показала розкішні блакитні очі в тіні жалюзі.

"Дорогий у мене 24 смужки😊", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не змогли пройти повз: "Навіть страшно уявити, кого ви, в такому разі, чекаєте)", "Які гарні очі 😻😻😻 неймовірні", "Багиняжалюзей!", "Супербурундук)))", "Я 21 нарахувала...питання: навіщо?😂😂😂", "Коли вже 2 смужки буде!!! Термін придатності закінчується вже!!!", "Лесічка,потрібно вже просто дві смужки. І тайм аут на рік,це того варто. Ми будемо сумувати,але кар'єра кар'єрою,а декретик потрібно організувати вже)", "Глаз-топаз🤘😚💞❤️🌹", "Очі, а вірніше око😂😉 дивиться в саму душу! Леся, ти чудова, таємнича і неповторна!🙏 Ти - Королева!".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.