Відомий рок-виконавець Род Стюарт нещодавно дізнався про складну хворобу - медики діагностували у нього пухлину передміхурової залози. Близько двох років симптоми час від часу давали про себе знати, але днями ситуація погіршилася.


72-річний співак намагається триматися і не опускати рук, паралельно допомагаючи юним талантам досягти успіху у музиці.

Фанати стверджують, що у його поведінці майже нічого не змінилося: такий же веселий, життєрадісний, енергійний.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще


Під час останнього дослідження у лабораторії виявилося: пухлина доброякісна, на щастя піддається медикаментозному лікуванню. Сюарт не став приховувати цього від публіки, попросивши підтримки і розуміння у такий нелегкий момент.

Більш того, рокер також має намір довести світові, що не слід здаватися, навіть якщо лікарі поставили страшний діагноз, так як одужання залежить не тільки від прийому пігулок, але і від внутрішнього настрою пацієнта.


Род Сюарт - британський вокаліст, композитор, автор пісень, продюсер, один з найвідоміших представників британського року 1970-х років. Мріючи про кар'єру професійного футболіста Род Стюарт вперше з'явився перед публікою саме у складі футбольної команди "Breufford".

Однак на початку 1960-х років вирішив присвятити себе музиці. Він опанував банджо і 1962 року приєднався до фолк-формації Візза Джонса, виступаючи на вулицях міст Франції, Італії та Іспанії.


1963 року Стюарт увійшов до складу ритм-енд-блюзового гурту Jimmy Powell & The Five Dimensions.


Свого часу був дуже відомою постаттю у британських ритм-енд-блюзових колах, проте справжній успіх здобув лише 1967 року як вокаліст гурту Джефа Бека. На початку 1980-х років одружився з Алан, яка доти була дружиною кантрі-співака Джорджа Гамілтона IV.


Згодом преса скористалась і розлученням Рода з Алан та довготривалим любовним зв'язком з Келлі Емберг, яка практично не відходила ні на крок від свого партнера.


1990-і роки принесли Роду Стюарту чергове одруження (15 грудня 1990 року з 20-річною Рашель Гантер), а разом з цим життєву стабілізацію, він з успіхом продовжив свою багаторічну кар'єру, підтвердивши статус зірки першої величини.


Дивіться: Род Стюарт, найкращі композиції


Нагадаємо, помер легендарний борець ліги WWE Дон Лео Джонатан на прізвисько "Мормонський гігант".
Як повідомляв Знай.ua, Джигарханяна терміново госпіталізували.
Також Знай.ua писав, пішла з життя легендарна акторка.