12 жовтня пішла з життя легендарна акторка Маргарита Юр'єва, яка протягом своєї кар'єри була дуже затребувана в різних амплуа.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що народна артистка радянського союзу Маргарита Юр'єва померла у віці 93 років. В останні роки актриса тяжко хворіла.

Варто відзначити, що практично протягом своєї кар'єри грала у трупі Московського Художнього академічного театру імені М. Горького. Там же вона зігралі і свої найвідоміші театральні вистави, серед яких роль Анни Кареніної, Маші в "Трьох сестрах", Катерини Іванівни в "Братах Карамазових" Б. Н. Ліванова.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Сьогодні, 12 жовтня, на 94-му році життя, після важкої хвороби померла народна артистка СРСР Маргарита Валентинівна Юр’єва, чудова російська актриса, яка все життя віддала Художньому театру, його гордість, його гідність, його висота", – йдеться в повідомленні.

Театральні критики задовго до її смерті відзначали, що акторці найбільше вдавались ролі ранимі та ніжні образи.

Маргарита Юр’єва до останнього брала участь в постановках, поки їй дозволяло здоров’я.

Артистка, крім театру, знімалася і в кіно. Зокрема, глядачі пам’ятають Юр’єву в таких картинах, як "Уроки життя", "Тіні старого замку", "Змова", "Вороги", "Дачники", "Три сестри", "Сищики", "Терміново в номер".

Повідомляється, що церемонія прощання з артисткою пройде 16 жовтня в фойє театру.

Разом з тим варто відзначити, що п'ятеро братів та їхні молодша сестра Кейлі втратили батька три роки тому, але на весіллі Кейлі та її родина знову несподівано почула голос батька. Так хлопці вирішили зробити нареченій зворушливий подарунок. і придумали спосіб, щоб голос батька пролунав на весіллі. Вийшло звернення до дочки, яка, за визнанням самих братів, нікого не залишило байдужим.

Американський листоноша Девід Уест раптово помер у 2015 році від проблем з серцем, про що не здогадувались навіть найрідніші. У нього залишилося шестеро дорослих дітей — п'ять синів і донька. Кейлі була наймолодшою з них, і брати вважають, що у неї були найтепліші стосунки з батьком.

Скоро після смерті батька дівчина вийшла заміж. Раніше вона мріяла про традиційний танець з татом у такий важливий та хвилюючи день.

Тож брати вирішили влаштувати для неї сюрприз.

Кевін запропонував іншим братам взяти участь у цьому танці замість Девіда. І вп'ятьох вони вигадали спосіб зробити так, щоб на весіллі прозвучало звернення самого Девіда до доньки. За словами Кейлі, вона знала, що брати щось затівають, але не підозрювала, що саме.

Нагадаємо, дикі заборони прадавнього Риму, від яких волосся стають дибки.

Як повідомляв "Знай.ua", померла легендарна режисерка.

Також "Знай.ua" писав, що помер зірка культового серіалу.

Смерть шансоньє: на 95-му році життя помер Шарль Азнавур