Навряд чи знайдеться людина, яка не чула про трагічну звістку щодо загибелі музиканта Шарля Азнавура.

Нещодавно в Парижі відбулося прощання з кумиром мільйонів.

співак

У мережі з'явилася інформація про те, що панахида пройшла в Парижі в вірменському храмі Іоанна Хрестителя, розташованому поруч з Єлисейськими полями, передає France Info.

Також відомо, що церемонія проходила тільки в колі найближчих і була закритою. Тому в ній взяли участь лише родичі та найближчі друзі Шарля Азнавура, а також президент Вірменії Армен Саркісян і прем'єр-міністр країни Нікол Пашинян. Після цього похоронна процесія попрямувала на невелике кладовище, розташоване на околиці містечка Монфор-л`Аморі.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Азнавур буде спочивати в сімейному склепі разом з батьками і сином Патріком, який помер в 25 років, передає видання.

Багато хто знає про походження співака, тому в Вірменії 5 жовтня оголошено днем ​​національної жалоби. Всі прапори на державних установах країни були приспущені, а церквах проходили богослужіння в пам'ять про співака, який загинув у Франції.

До слова, в понеділок, 1 вересня, у віці 94 років помер легендарний шансоньє, знаний у всьому світі Шарль Азнавур. Про його смерть повідомили зарубіжні видання, зазначивши, що ніяких подробиць про обставини, за яких помер співак, поліція не висвітлює.

Причину смерті Шарля Азнавура визначили французькі коронери – спеціальні слідчі, які розслідують смерті, що мають незвичайні обставини або стались раптово. Про це повідомляє LCI.

Зазначається, що у вівторок вранці, 2 жовтня, було проведено розтин тіла Азнавура, щоб точно встановити обставини смерті. Розтин показав, що смерть всесвітньовідомого співака, чиє тіло виявили у ванні, настала з природних причин.

Азнавур помер через гостру серцево-легеневу недостатність, викликану набряком легенів.

Юрист Патрік Дюжарден також розкрив обставини смерті артиста. Шарль Азнавурь помер в ніч на понеділок, 1 жовтня у своєму будинку на південному сході Франції. Його тіло виявили у ванній кімнаті, що примикає до спальні.

Гіпотеза утоплення після того, як співаку стало погано, може бути виключена, сказав Дюжарден, посилаючись на результат розтину.

Більш ніж 70 років свого життя Шарль Азнавур посвятив сцені, його визнали найкращим естрадним виконавцем 20 століття.

Як зазначає видання, співак недавно сказав в одному з інтерв'ю, що відчуває себе "дуже живим". Він навіть сказав, що хоче "співати до 100 років", "жити на сцені, як і сьогодні".

Нагадаємо, сьогодні, 6 жовтня, в Барселоні, Іспанія померла культова оперна співачка Монсеррат Кабальє. Про це повідомляє іспанська газета La Vanguardia.

Як повідомляв Znaj.ua, англійський ведучий і актор Джеффрі Хейс (Geoffrey Hayes) закінчив свій життєвий шлях на 77-му році життя. Таку інформацію повідомляє портал The Metro.

Також Znaj.ua писав про те, що в понеділок, 1 жовтня, у Швейцарії у віці 94 років помер легенда світу шансону, відомий музикант Шарль Азнавур.