В понеділок, 1 вересня, у віці 94 років помер легендарний шансоньє, знаний у всьому світі Шарль Азнавур. Про його смерть повідомили зарубіжні видання, зазначивши, що ніяких подробиць про обставини, за яких помер співак, поліція не висвітлює.

Причину смерті Шарля Азнавура визначили французькі коронери – спеціальні слідчі, які розслідують смерті, що мають незвичайні обставини або стались раптово. Про це повідомляє LCI.

Зазначається, що у вівторок вранці, 2 жовтня, було проведено розтин тіла Азнавура, щоб точно встановити обставини смерті. Розтин показав, що смерть всесвітньовідомого співака, чиє тіло виявили у ванні, настала з природних причин.

Азнавур помер через гостру серцево-легеневу недостатність, викликану набряком легенів.

Юрист Патрік Дюжарден також розкрив обставини смерті артиста. Шарль Азнавурь помер в ніч на понеділок, 1 жовтня у своєму будинку на південному сході Франції. Його тіло виявили у ванній кімнаті, що примикає до спальні.

Гіпотеза утоплення після того, як співаку стало погано, може бути виключена, сказав Дюжарден, посилаючись на результат розтину.

Більш ніж 70 років свого життя Шарль Азнавур посвятив сцені, його визнали найкращим естрадним виконавцем 20 століття.

Як зазначає видання, співак недавно сказав в одному з інтерв'ю, що відчуває себе "дуже живим". Він навіть сказав, що хоче "співати до 100 років", "жити на сцені, як і сьогодні".

Нагадаємо, Азнавур написав близько 1300 пісень, зіграв у 60 фільмах і продав більше 200 мільйонів дисків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", легенда шансону, відомий музикант Шарль Азнавур помер у віці 94 років у Швейцарії.

Також "Знай.ua" писав, незадовго до смерті, у травні Азнавур дістав серйозну травму він впав к власному будинку і пошкодив плечову кістку.