Сьогодні під будівлею парламенту відбувся мітинг-реквієм за загиблими бійцями Національної гвардії.

Як повідомляє Громадське, активісти принесли великі плакати з зображенням загиблих Ігора Дебрін, Олександра Костини та Дмитра Сластнікова.

На заході були присутні бійці-колеги загиблих, священики, високопосадовці, зокрема голова МВС Арсен Аваков, його перший заступник Ека Згуладзе, радник Зорян Шкіряк і народний депутат Антон Геращенко.

Читайте також: Загиблого під Радою нацгвардійця поховали поряд з бійцями АТО

Нагадаємо, що трагічні події під будівлею Верховної Ради стались 31 серпня, коли депутати проголосували за зміни до Конституції стосовно децентралізації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Проти цього виступили активісти, які проводили мітинг під час голосування. Вони намагалися увірватись у будівлю парламенту, одинз протестуючих кинув бойову гранату у силовиків.

Через це бійці Нацгвардії отримали смертельні поранення. Того ж дня кияни почали зносити квіти на місце загибелі Ігора Дебріна.