Трагічна звістка про смерть відомого американського актора Скотта Вілсона сколихнула не лише Америку, а й тисячі фанатів по всьому світу.

Про це розповідають зарубіжні ЗМІ.

За повідомленням преси, Скотт Вілсон у неділю, 7 жовтня, помер у віці 76 років у своєму будинку в Лос-Анджелесі.

Менеджери артиста підтвердили факт смерті. В даний час про причини смерті не повідомляється.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Слава до артиста прийшла після зйомок у культовому серіалі "Ходячі мерці". У 1981 році Уілсон був номінований на престижну премію "Золотий глобус" після ролі в стрічці "Дев'ята конфігурація".

Нагадаємо, навряд чи знайдеться людина, яка не чула про трагічну звістку щодо загибелі музиканта Шарля Азнавура.

Нещодавно в Парижі відбулося прощання з кумиром мільйонів.

У мережі з'явилася інформація про те, що панахида пройшла в Парижі в вірменському храмі Іоанна Хрестителя, розташованому поруч з Єлисейськими полями, передає France Info.

Також відомо, що церемонія проходила тільки в колі найближчих і була закритою. Тому в ній взяли участь лише родичі та найближчі друзі Шарля Азнавура, а також президент Вірменії Армен Саркісян і прем'єр-міністр країни Нікол Пашинян. Після цього похоронна процесія попрямувала на невелике кладовище, розташоване на околиці містечка Монфор-л`Аморі.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у віці 85 років в клініці Сант-Пау в Барселоні померла легендарна іспанська оперна співачка Монсеррат Кабальє.

Про це повідомило авторитетне іспанське видання. Знаменитість багато років страждала від проблеми з жовчним міхуром. Похорон виконавиця відбудуться в понеділок, 8 жовтня.

Монсеррат Кабальє збирала аншлаги. Її співом захоплювалися монархи, люди вищого світу і звичайні люди. Вона була визнана у всьому світі. Її таланту не було рівних на землі. Вона стала кумиром для багатьох поколінь і наставником оперних співаків, які донині зобов'язані їй своєю зоряною кар'єрою.


Також Знай.ua писав про те, що у п'ятницю, 5 жовтня, на 75-му році життя не стало легендарної акторки, Народної артистки України Неоніли Крюкової.