Вночі на неділю, 16 вересня, в Москві померла режисер документального кіно і телебачення, поет Ірина Бессарабова. Про це повідомив член комісії неігрового кіно Союзу кінематографістів РФ Сергій Мірошниченко.

"Мені зателефонували близькі Ірини Юріївни і сказали, що вчора вночі вона померла. Для мене ця звістка стала несподіваною", - розповів документаліст.

Він не уточнив причини смерті режисера. На даний момент не повідомляється місце та час прощання.

Мірошниченко розповів, що в останні роки він багато працював з Бессарабової і знав, що вона хворіє. Однак смерть жінки на 58-му році життя стала для нього справжнім потрясінням.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Пізніше сумну новину підтвердив кінознавець Андрій Шемякін. Він зізнався, що звістка про смерть кінематографіста його просто вразила.

Ірина Бессарабова — автор фільмів "Червоні вітрила Василя Ланового", "Свобода по-російськи", а також картини про роботу режисера Андрія Смирнова. Закінчила відділення режисури Вдіку, член союзу кінематографістів Росії.

Раніше стало відомо, що На 68-му році життя не стало відомого актора і режисера, зірки таких популярних фільмів, як "Панове товариші" і "Шукаю людину" Михайла Асафова.

Про це повідомили його колеги на сайті Володимирського академічного театру драми.

Нагадаємо, померла зірка фільму "Панове-товарищі". Прощання з актором відбудеться у Володимирському театрі драми в понеділок, 17 вересня.

Як повідомляв "Знай. ua", улюблениця Табакова розповіла, як він вмирав. Вдова актора розповіла, що перебувала в реанімації 103 дні.

"Знай. ua" писав про 18 років після вбивства Гонгадзе: зникнення журналіста спричинило за собою десятки смертей. Найгучніша справа за роки Незалежності.