Американський режисер і сценарист Одрі Уеллс померла на 59-му році життя 4 жовтня, про її кончину стало відомо через день, повідомляє видання Variety.

Останні п'ять з половиною років жінка боролася з раком. Її чоловік Брайан зазначив, що, незважаючи на хворобу, Одрі продовжувала жити, працювати і подорожувати і ніколи не втрачала радості, інтересу та оптимізму.

Одрі Уеллс написала сценарії до фільмів "Джордж із джунглів", "Правда про кішок і собак", "Собаче життя", "Давайте потанцюємо?", "План гри". Відзначається, що Уеллс померла за день до прем'єри фільму "Ненависть, яку ви породжуєте", зняту також за її сценарієм.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, у віці 85 років в клініці Сант-Пау в Барселоні померла легендарна іспанська оперна співачка Монсеррат Кабальє. Про це повідомило авторитетне іспанське видання. Знаменитість багато років страждала від проблеми з жовчним міхуром. Похорон виконавиця відбудуться в понеділок, 8 жовтня.

Монсеррат Кабальє збирала аншлаги. Її співом захоплювалися монархи, люди вищого світу і звичайні люди. Вона була визнана у всьому світі. Її таланту не було рівних на землі. Вона стала кумиром для багатьох поколінь і наставником оперних співаків, які донині зобов'язані їй своєю кар'єрою. В пам'ять про Монсеррат Кабальє представляємо вам підбірку відео з її кращих концертів.

Монсеррат любила допомагати молодим талановитим виконавцям. Таким випадком став і цей - оперна діва виступила зі Златою Огневич. Чим дуже допомогла дівчині на старті кар'єри.

Помер велика людина, але пам'ять про неї житиме в її вокалі. Завдяки записам її концертів можна насолодитися грандіозним талантом оперної діви. Наші нащадки будуть знати про неї, не дамо вмерти таланту разом з людиною.

Нагадаємо, 5 жовтня, на 75-му році життя не стало легендарної актриси, Народної артистки України Неоніли Крюкової.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" не стало легендарної української актриси.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що англійський ведучий і актор Джеффрі Хейс (Geoffrey Hayes) закінчив свій життєвий шлях на 77-му році життя.