Відомого комедійного актора Юрія Стоянова екстрено госпіталізували у Росії. На даний час він перебуває у відділенні щелепно-лицьової хірургії, лікарі готуються до складної операції
Подробиць про стан народного артиста в його оточенні поки не розкривають.

Юрій Стоянов
Юрій Стоянов

Втім, ще минулого року у Стоянова діагностували одонтогенні кісти зубів: патологічне новоутворення, що виникає в результаті захисної реакції організму на інфекцію або травму.

Юрій Стоянов
Юрій Стоянов


Юрій Стоянов - 61-річний актор, найбільш відомий як автор, режисер-постановник і актор комедійної телепередачі "Городок", яку вів з народним артистом Росії Іллею Олейниковим з 1993-го по 2012 рік. Програма закрилася після смерті Олейникова, повідомляє Politeka.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Юрій Стоянов
Юрій Стоянов


Знявся у фільмах "Конвалія срібляста", "Алхіміки", "12", "Гітлер капут!" та "Ампір V" (виходить на екрани в кінці 2019 року).

Юрій Стоянов
Юрій Стоянов

В одному з останніх інтерв'ю місцевим ЗМІ він зізнався: для підтримки здоров’я намагається щодня пропливати кілометр в басейні і більше ходити. У дитинстві Стоянов переніс жовтяницю, через яку у нього почалися проблеми з обміном речовин. Згодом один з творців телесеріалу "Городок" потрапив у базу "Миротворця".

Юрій Стоянов
Юрій Стоянов


Стоянов не тільки порушив державний кордон України, а й знімався в фільмі на території анексованого Криму – в картині "Невловимі".

Юрій Стоянов
Юрій Стоянов

У 2014 році поставив підпис під листом російських діячів культури і мистецтва, які виступали проти дій російського президента Володимира Путіна в Криму. Стоянов народився в Україні, хоча своєю Батьківщиною вважає Росію.


Дивіться: інтерв'ю Юрія Стоянова


Нагадаємо, народний артист СРСР Армен потрапив до лікарні.
Як повідомляв Знай.ua, відомий рок-виконавець Род Стюарт нещодавно дізнався про складну хворобу, медики діагностували у нього пухлину передміхурової залози.
Також Знай.ua писав, в столиці депутат Київради Петро Кузик вистрілив собі в живіт з нагородної зброї — пістолета SIG Sauer.