Відома телеведуча програми "Ранок з Україною" Світлана Катренко знялася в ніжній та чуттєвій фотосесії і повністю оголилася для легендарного чоловічого журналу Playboy.

Фотографував телеведучу фотограф Дмитро Баранов. Про це повідомила прес-служба телеканалу.

Світлана показала, як насолоджується кожною миттю ранку. Вона постала перед камерою в еротичній напівпрозорій білизні і зовсім без неї. Ведуча позувала на ліжку біля вікна прикрившись тюлем.

На сторінках жовтневого номеру чоловічого журналу Світлана доводить, що свобода – це не ховатися за одяг і макіяж, це означає відкинути сором із приводу свого тіла і насолоджуватися ним.

Світлана впевнена – задоволення починається зі свободи.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Свобода полягає і в тому, щоб відчути, що все життя просякнуте еротикою, коли ти прокидаєшся від ніжних обіймів і починаєш день з неспішних ласк", – зізнається Світлана Катренко.