Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram дуже пікантними кадрами. Так, знаменитість зробила парочку селфі в дзеркалі, залишившись тільки в коротенькому топі і тонких білих штанях. Так, дівчина трохи спустила штани, щоб похвалитися тонкою талією.

За 16 годин сексуальні кадри набрали 3,7 млн. лайків, а фолловери залишилися в захваті. Багато прийнялись розхвалювати фігуру молодої матусі, але знайшлись і ті, хто звинуватили Кайлі в фотошопі і запропонували схуднути ще трохи.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.