У вівторок, 16 жовтня, фронтмен легендарного російського гурту "Мумій Троль" Ілля Лагутенко святкує 50-річний рубіж.

Зраджувати сформованій багаторічній традиції музикант не захотів, так що день народження відзначатиме у колі найближчих родичів та друзів. Музикант підкреслив, що для цієї негучної тісної компанії зовсім неважливо, де зустрічатимуться: головне - разом. Про це пишуть російські ЗМІ.

23 грудня колектив "Мумій Троль" відзначає ще одну важливу дату: 35 років з дня створення гурту. На честь події колектив влаштує концерт, сам фронтмен сподівається, що глядачі прийдуть відзначити свято разом з ними і, звичайно ж, будуть підспівувати. 23 грудня також відбудеться презентація "Вахтового журналу" - книги, зробленої у форматі фанбука, до якої увійшли кумедні цікаві історії з життя колективу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відомий український артист Андрій Данилко, який завоював популярність завдяки образу колоритної Вєрки Сердючки, розповів, що деякі забезпечені росіяни часто запрошують його виступати на закритих заходах за кордоном - у Парижі або Швейцарії.

"Зрозуміло, що це жахливий конфлікт, це політика. Але є ще люди, і люди все одно відзначають ювілеї, одружуються, виходять заміж, у когось дружина українка, чоловік росіянин, або навпаки. Тому, незважаючи ні на які думки, правильно це чи неправильно, ми завжди виступаємо в людей, які кличуть нас", - розповів Данилко в інтерв'ю BBC.

Нагадаємо, співак Шура розповів, що на початку кар'єри після переїзду в столицю жив на Ленінському проспекті разом з повією.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", співак Шура залишився без квартири.

Також "Знай.uа" писав про те, на українській сцені з'явився рок-гурт, який може відсунути відомого Олега Винника на другий план.