Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала нове відео в сукні з глибоким декольте. Так, артистка засвітила масивні груди, а фолловери відразу ж примітили розтяжки.

"не досить порушувати закони
ти досить повинен бути
сильний, щоб встановити свої", - заінтригувала Лобода. Фолловери ж взялися коментувати: "Що це за шрами? Ви пластику робили, чи це Тілль так постарався?". Були і ті, хто заступився за свого кумира і назвали артистку "шикарною", заваливши компліментами.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.