Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, наймолодша з сім'ї Кардашьян-Дженнер 21-річна Кайлі збирається судитися зі своїм батьком-трансгендером через плагіат.

Кайлі Дженнер є успішною підприємницею і на своїй косметиці Kylie Cosmetics заробила вже понад 900 мільйонів доларів. Та вона не спочиває на лаврах а весь час розвиває свій бізнес. Зараз дівчина запускає нову лінію косметики для догляду, яку назвала Jenner Skincar.

Однак біологічному батькові дівчини - трансгендеру Кейтлін Дженнер настільки сподобалася ідея доньки, що Кейтлін також вирішила випустити свої продукти під схожою назвою Caitlyn Jenner Skincare. Про черговий скандал в сім'ї Кардашьян-Дженнер розповіли зарубіжні таблоїди.

Зазначається, що продукти, які збирається випустити на ринок Кейтлін в точності повторюють лінію доглядової косметики від Кайлі.

Такий плагіат Кейтлін може добряче зіпсувати продажу і рекламну компанію Кайлі Дженнер. Тому, озброївшись фразою:"Нічого особистого, лише бізнес", дівчина вже знайшла найкращих адвокатів, які будуть судитися з її батьком через плагіат.

Нагадаємо, вітчим Кім Кардашьян та біологічний батько Кендалл Дженнер - олімпійський чемпіон Брюс Дженнер - став жінкою три роки тому. У червні 2015 року з'явилася обкладинка журналу Vanity Fair, для якої Брюс знявся після зміни статі, представивши своє нове ім'я - Кейтлін.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Брюс Дженнер до операції зі зміни статі:

Кайлі Дженнер в одному з інтерв'ю тоді зізналась, що завжди знала про те, що її батько - трансгендер.

Вона розповіла, що рада за батька, адже він знайшов справжнього себе і йому більше не потрібно прикидатися. Дівчина зізналася, що перетворення Брюса в Кейтлін дуже позитивно позначилося на їхніх стосунках. За словами Кайлі, з Кейтлін їй вдається краще ладнати.

"Вона мені подобається більше Брюса. Ми балакаємо про макіяж, про одяг. У нас багато спільних тем", - зазначила Кайлі.

Нагадаємо, популярні зірки реаліті-шоу Кім Кардашьян і Кайлі Дженнер недавно посварилися через репера Tyga. Кайлі звинуватила сестру в таємному спілкуванні з її колишнім бойфрендом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кайлі Дженнер кардинально змінила свій образ.

Також "Знай.ua" писав, Кайлі Дженнер показала свою маленьку принцесу - доньку Стормі.