Популярні зірки реаліті-шоу Кім Кардашьян і Кайлі Дженнер днями посварилися через репера Tyga. Кайлі звинуватила сестру в таємному спілкуванні з її колишнім бойфрендом, який при розставанні повів себе зовсім не по-джентельменськи.

Нещодавно власниця власного косметичного бренду Кайлі Дженнер і її старша сестра світська левиця Кім Кардаш'ян відвідали концерт Бейонсе і Jay-Z в Пасадені. Під час перерви вони випадково зустріли колишнього коханого Кайлі репера Tyga.

Дженнер не дуже зраділа такій зустрічі, а от Кім не приховувала, що була рада бачити хлопця і навіть обняла його при зустрічі.

Така поведінка сестри дуже засмутила Кайлі, яка була впевнена, що Кім повинна бути завжди на її боці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Кайлі Дженнер звинуватила Кардашьян у підтримці дружніх відносин з репером, з урахуванням того, що після розставання він публічно образив Кайлі. 20-річна дівчина посварилася з Кім, адже сама не підтримує зв'язки та дружні стосунки з екс-бойфрендом і чекала підтримки від близьких людей.

Зараз Кайлі Дженнер знаходиться у відносинах з Тревісом Скоттом і в пари нещодавно народилася чарівна дочка Стормі.

Кайлі Дженнер останнім часом дуже часто змінює колір волосся. Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram дуже пікантними знімками.

Нещодавно знаменитість рекламувала кросівки Yeezy Boost 350, сівши на підлогу в одному тільки відвертій сукні. Нещодавно Кайлі була платинової блондинкою, потім повернула темний колір волосся, а тепер і зовсім перефарбувалася у рожевий.

Нагадаємо, Кайлі Дженнер похвалилася черговими змінами.

Як повідомляв "Знай. ua", Кардашьян в прозорих туфлях просить переспати з нею. Кім Кардашьян не перестає шокувати своїх фанатів яскравими і відвертими образами.

"Знай. ua" писав, что величезний зад голою Кардашьян жадібно зажував стрінги. Доїм Кардашьян в черговий раз похвалилася апетитною фігурою, нагадавши про культовому шоу.