Епатажна російська телеведуча і блогер Альона Водонаєва не перестає підігрівати інтерес фанатів до своєї персони епатажними та відвертими витівками. Так, в цей раз Водонаєва опублікувала чергове смішне відео. Треба визнати, що модель дуже професійно підійшла до зйомки рекламного відео, а як стає зрозуміло з підпису, це саме реклама. Але не нудна, а вельми оригінальна і неординарна.

На відео Водонаєва розхвалює нову сенсорну бігову доріжку. Це короткий ролик, в якому Альона на повторі виляє стегнами на цій самій супермодній доріжці. У підписі до відео телезірка скаржиться, що раніше їй дарували діаманти, а тепер от спортивні гаджети. Але таким подарунком Водонаєва задоволена, адже бігова доріжка, за її словами, дуже зручна і займає мало місця в квартирі.

"Ви коли-небудь бачили сенсорну бігову доріжку? Я ні. Хоча почати варто з того, що біговими доріжками до цього моменту я не цікавилася взагалі. А побачила в Instagram і захотіла собі таку. Директор подарував. Правда ще півроку тому він дарував мені діаманти, а зараз в хід пішли спортивні гаджети. Ну гаразд, мені вона і правда шалено подобається і що важливо, не займає багато місця в квартирі. Всім спорт, кошенята!", - написала Альона у підписі до відео і повідомила шанувальникам, як і де можна замовити такий гаджет.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз нової публікації в записі телеведучої і почали коментувати відео. Як це зазвичай і буває, користувачі розділилися на два табори – одні розхвалювали зірку, інші критикували.

"Альона, як вам вдається підтримувати шкіру в такому ідеальному стані?", "Красива, але стрічка короткувата", "Альона, чому не робите відео з серії "чим я харчуюся"?", "Ось рішення! Я вибираю собі доріжку!", "Не займає багато місця в квартирі – твердження відносне", "Альона, ви без башти", - пишуть у коментарях до відео Водонаєвої.

Нагадаємо, гола Водонаєва з чаркою довела фанатів до сказу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що збуджена Водонаєва зробила приємно Ані Лорак.

Також портал "Знай.uа" писав, що Водонаєва роздяглася і показала свій бутон.