Скандальна українська співачка, яка ще з часів Майдану переїхала жити та працювати до Росії, Таїсія Повалій, невдало зробила "уколи молодості".

Про це сама виконавиця розповіла в інтерв'ю виданню Співрозмовник.

За словами Повалій, через ботокс вона позбулася найдорогоціннішого - голоса. Співачка розповіла, що одного разу так "обкололась" ботоксом, що не змогла співати. Тоді Таїсі Повалій довелося відмінити концерт.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Крім того, артистка відзначила, що з часом уколи стали для неї залежністю. Спочатку зірка хотіла позбутися кількох зморшок, щоб виглядати молодше, але в якийсь момент не зупинилася вчасно. Повалій дуже здивувалася, коли дізналася, що ботокс розслабляє м'язи, і це може негативно впливати на здатність співати.

Нагадаємо, скандально відомі співачки, які так люблять гастролювати по Росії і збирати там нагороди, Ані Лорак, Таїсія Повалій та Світлана Лобода, несподівано для всіх прилетіли в Україну. Фото і відео з підтвердженням жінки розміщували у себе в соціальних мережах.

Навіть більше, музичні виконавиці відіграли концерт у Києві. Співачки взяли участь у святковому концерті одного з українських телеканалів.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", співачка українського походження, яка вже не перший рік живе в Росії, Таїсія Повалій черговий раз дала привід прихильникам задуматися про свою суперечливу позицію. Нещодавно в соціальних мережах вона опублікувала фото, де відкрито хизується своєю поїздкою до Санкт-Петербурга.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що скандальна українська співачка і подружка екс-президента України Віктора Януковича Таїсія Повалій днями прилетіла в Україну. І вже навіть встигла сходити на один з українських телеканалів. Поки що не зрозуміло, навіщо.