У четвер, 18 жовтня, скандально відома українська співачка Світлана Лобода, яка нині живе і працює в Росії, святкує 36 день народження.

Епатажна мадам, яку лають мільйони і захоплюються стільки ж, ніколи не соромилася з'явитися на публіці у зухвалих відвертих образах, рівно як і зніматися оголеною на обкладинку глянцю.

"Знай.uа" підготував добірку найвідвертіших фото скандальної провокаторки.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Народилася Світлана Лобода у 1982 році в українській столиці. Будувала свою кар'єру в декількох музичних гуртах, проте справжню популярність отримала в 2000-х, коли стала частиною мегапопулярного тоді гурту "ВІА Гра". Минув рік роботи тут і Світлана вирішує почати сольну кар'єру, заявивши про себе не тільки на всю Україну, але і Росію, та інші країни пострадянського простору.

Окрім вокальної діяльності Лобода знялася в декількох фільмах, серед них мюзикл "Сорочинський ярмарок" і фільм "Жінка-злочинниця". На її рахунку не одна фотосесія для глянцевих видань, в тому числі чоловічих, де Лобода позувала без одягу.

Сьогодні Світлана лобода продовжує активно вибудовувати кар'єру, але виступає в основному на теренах Російської Федерації. Жінка не заміжня, виховує двох доньок.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Світлана Лобода, Ані Лорак і Таїсія Повалій, які відомі своєю діяльністю в Росії, повернулися в Україну і виступили на спільному концерті на одному з місцевих телеканалів.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода в Києві показала яскравий макіяж, який вразив фанатів наповал.

Також "Знай.uа" раніше писав про те, що яскравий танець дочки Лободи підкорив Пугачову.