Популярна українська співачка Злата Огневич, яка покинула проект "Танці з зірками" у другому ефірі, розповіла шанувальникам про свої літературні уподобання і попросила порадити свої улюблені книги. Все це вона написала у підписі до спокусливого знімка на своїй сторінці в Instagram.

"У Вас є улюблені речі, які не дають забувати дорогу до себе? Для мене – це книги. Хоча, зізнаюся, останнім часом приділяю їм мало уваги... Є такі, які читані-перечитані багато разів, але все одно повертаєшся до них, як до старого друга дитинства. Одна з них – "МАЛЕНЬКИЙ ПРИНЦ" Екзюпері... Тільки подорослішавши, я зрозуміла, наскільки глибокий цей твір. Він настільки сильний, що знімає з душі все зайве, як оголює її. Тому так багато людей, яким важко зрозуміти цю розповідь... Адже не кожна людина бажає зазирнути так далеко в самого себе. Мені приємно вести з Вами діалог, ділитися думками, тому прошу поради. Напишіть, будь ласка, 5 книг, які реально варті уваги!", - підписала фото Огневич.

Відзначимо, що для цієї публікації співачка вибрала гарне фото, на якому вона як би замріялась. На знімку Злата позує чи то в сукні, чи то в піджаку, який оголює її плечі і декольте. Волосся зібране ззаду в тугий хвіст, а на голі плечі спадають довгі сережки з намистинами.

Шанувальники залишають в коментарях безліч компліментів образу Злати Огневич, а також, на її прохання, пишуть про свої улюблені книги.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Злата Огневич в спокусливому вбранні попозувала фотографам. Так, співачка показала шанувальникам, як проходять робочі будні. Відповідне відео з'явилося на сторінці співачки в Instagram. На короткому ролику видно, що Злата Огневич позує фотографам, тобто відео, зроблене під час зйомок співачки, мабуть, для якогось глянцю. У публікації зірка коротко написала "Work", що означає "Робота".

Нагадаємо, Злата Огневич запалила у найпопулярнішому шоу України.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Огневич збудила все місто своєю пікантною позою.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра Огневич оголила засмаглі булочки.