Всесвітньо відома голлівудська актриса українського походження Міла Йовович поділилася з шанувальниками фотографіями зі своєї подорожі в Африку. Зірка опублікувала в Instagram ряд знімків з сім'єю, африканськими пінгвінами і неймовірними краєвидами, які вона зробила в незвичайній подорожі.

"Я сподіваюся, що у всіх буде такий приголомшливий уїк-енд! Ось деякі фотографії з нашої неймовірної подорожі на майже найпівденнішу окраїну Африки під назвою Cape Point і Boulder Beach, де живуть африканські пінгвіни! Ми поїхали з сім'єю і двома новими неймовірними друзями, яких ми отримали завдяки цьому дивовижному досвіду", - розповіла Міла Йовович у підписі до фото.

За словами актриси, чоловік і дружина Наталі і Ед Малле, які стали її новими друзями в подорожі, це два кваліфікованих солдата Ranger з армії США. Наталі – одна з 17 жінок, що успішно закінчили школу Ranger.

"І мені пощастило, що я змогла тренуватися разом з нею і кілька годин розмовляти з нею, щоб підготуватися до мого персонажа у фільмі "Мисливець на монстрів". На цьому тижні я покажу ще деякі фото з наших навчальних занять", - додала Йовович.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

За словами актриси, Наталі і Ед вилетіли в Південну Африку в якості військових радників по фільму, і це така честь для неї називати їх друзями.

Відзначимо, що в подорож в Південну Африку Міла Йовович відправилася разом зі своїми доньками, які також присутні на її фотографіях в Instagram. Крім того, на знімках, крім щасливої зіркової мами і її діток, можна побачити африканських пінгвінів.

Нагадаємо, Міла Йовович знялася у провокаційній фотосесії. У модному журналі редактори запропонували Мілі знятися в природному амплуа без звичного гламуру і пафосу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Міла Йовович роздяглася і показала свої недоліки.

Також портал "Знай.uа" писав, що худорлява і молода Міла Йовович знялася для Balmain.