Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка активно будує кар'єру в Росії, порадувала своїх підписників забавним відео. У ролику, знятому в якійсь темній кімнаті, артистка крутитися перед камерою, а в кінці робить левине "а-р-р-р-р". "Не підходьте дуже близько", - підписала відео Брежнєва.

На відео Віра Брежнєва позує в чорному вбранні з масивним поясом. Її світле волосся зібране у високий хвіст. Зірка весело кружляє перед камерою, у неї грайливий настрій. Шанувальники не залишилися байдужими і почали розхвалювати улюблену співачку.

"Левиця налаштована пограти", "Красуня просто", "Це той випадок, коли нудно?", "Нереальна краса", "Віра Ви велика розумниця, що не переборщуєте з уколами краси, у вас природна краса! Браво!", "Прекрасна Віра!", "Кльова", "Така гарненька", "Ну які же ви гарні, Віра! Не знайти слів, щоб висловити яка ви! Супер", "Справжня левиця", - пишуть захоплені фоловерів.

Раніше повідомлялося, що Віра Брежнєва вивалила свого пухнастика. Вона показала, кому насправді належить її трепетне серце. Знімок з найчарівнішою істотою в її житті співачка опублікувала в Instagram.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

На знімку Віра позує з білим цікавим песиком, який закрив своїм носом практично весь знімок. Пухнастий друг співачки буквально підкорив серця її відданих шанувальниць і, само собою, в коментарях вони залишили тільки компліменти. І не тільки обожнюваній Брежнєвій.

"Дві грудки милоти", "Який мілаш", "Бездоганний ніс", "Віра, Ви безумовно красуня! Ну навіщо Вам п", "Мордашечка яка", "Собака найкращий друг людини", "Аааа яка милота. Кажуть, собаки схожі на своїх господарів, мені здається в цьому випадку подібність є", "Такий шнобельок прикольний!", "Мусіпусечка", "Фотки відпад, песик клас", - захоплюються коментатори.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.