Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі.

Так, в цей раз Ольга Сумська поділилася з фоловерами фотографією, на якій зображена разом із відомий українським коміком, лідером студії "Квартал 95" Володимиром Зеленським. На знімку артисти весело посміхаються, а в підписі до фото Ольга повідомила, що вони з Володимиром озвучують нову комедію "Я, ти, він, вона".

"Творчий початок дня! З Володимиром Олександровичем на озвучці нової комедії #ятыонона", - коротко підписала фото українська актриса.

Як відомо, зараз студія "Квартал 95" активно працює над створенням нової української комедії під назвою "Я, ти, він, вона". У фільмі головні ролі дісталися Володимиру Зеленському, Наді Дорофєєвій, Євгену Кошовому та литовській актрисі Агне Грудіте. Крім них, у фільмі знялися й інші українські знаменитості, такі як Ольга Сумська, Станіслав Боклан, Сергій Бабкін та інші. Відомо, що стрічка вийде в широкий прокат напередодні нового року.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Ольга Сумська показала ніжного пухнастика. Актриса опублікувала два милих знімки, на яких вона позує з милою маленькою собачкою на руках. Фото актриса підписала коротко: "Маленьке сонечко на майданчику подарувало гарний настрій". І справді, тварина виглядає дуже мило, така точно може розвеселити у розпал робочого дня. Шанувальники актриси засипали її фото компліментами і розхвалили милого собакена, який ніби створений для милих фотосесій.

Нагадаємо, Ольга Сумська потрапила в реанімацію прямо з пляжу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до навідомішого образу.