Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерів в Instagram новим яскравим відео. Так, знаменитість подуркувала на камеру, показавши в кінці зуби. Артистка зізналася, що у неї просто грайливий настрій.

"🐾 не підходьте дуже близько 😉
Сережки @messikajewelry ( special edition )
Настрій #грайливий", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери не змогли пройти повз: "Тигриця 😀", "Так на Джей Ло схожа тут😻", "Мені здається, що Віра молодіє з кожним днем?? Таке відчуття, що вам не більше 18 років 😍😍😍", "Чет зовсім схудла...", "Кусач", "Дистрофіки нині в моді😢", "Віра ви відьма))Як бути такою красивою в 35?????", "Кого хотіла вкусити ?)", "Я спочатку подумав що це ваша дочка .".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.

А ще артистка сіла на краю балкона в спідниці з леопардовим принтом і зізналася, що перебуває в гармонії з собою.