Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася тим, що нарешті обновила свій імідж. Так, артистка, яка зовсім недавно рекламувала наращене волосся, нарешті зняла його і коротко підстриглася.

"В цей суботній пізній вечір Артем @stanevartem знайшов час і в його салоні @_stanev_ надав моєму волоссю приємний колір, оживив його після нарощування і стоншування і запропонував програму швидкого відновлення.👍🏼 Давно пора було потрапити в руки маестро такого рівня.👍🏼 І всім співробітникам спасибі за гостинність і допомогу завжди!🙏🏻 До зустрічі наступного тижня. Вірю ті, кому дісталися подаровані мною сертифікати в цей салон, теж задоволені.😉 Це було від душі😊", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "Де волосся, мать????", "Це пі*дець.але гаразд.відросте)))", "Ну, нарешті! Вам йде Настя! Не забувайте мити волосся і припиніть зализувати щурячий хвіст", "Мавпа і каре😂.", "Вибачте але там три пера на голові ......жах взагалі", "Ну, нарешті чисте волосся! І щоб елементарно вимити голову Анастасії треба відвідати салон!😩😂😂".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчасте і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.