Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість бере участь у шоу "Танці з зірками", де наполегливо готується до кожного випуску. Так, артистку часто критикує один з суддів проекту Влад Яма, якому з допомогою Сергія Бабкіна Леся присвятила цілу пісню.

"Ну що ловіть новий Хіт від #багиниЛамината 😁😁😁
Присвячується @vladyama_official 💃", - поділилася свіжим треком Нікітюк. Фолловери не змогли пройти повз: "Леся Іванівна це ж бомба!!!!! Пісня цікавіша ніж усі ці танці, а я їх люблю!!Не кожна людина здатна так круто і талановито відповідати!Просто Богіня!!!", "Леся, дивись у Ями популярності від тебе додасться;)))", "Гарна пісня👍. Леся, насмішила😄😄", "Це хітяра)) Вже хочу собі її на телефон!!! ВИ Найкраща!!! Вболіваю за вас!!!", "Про наболіле)))🔥😂".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.