Співачка Віра Брежнєва, екс-учасниця гурту "ВІА Гра", дружина Костянтина Меладзе, яка переїхала жити в Росію і там вибудовує кар'єру такої собі поп-діви, поділилася своїми beauty-табу.

Під час бліц-опитування на Російському тижні моди Віра розповіла про те, чого б ніколи не змогла зробити зі своєю зовнішністю.

"Навряд чи я збрию брови - в усякому разі, дуже на це сподіваюся. Добре, що зараз є перуки - і можна швидко змінити колір волосся без жертв. Також мені складно уявити себе поповнілою заради ролі, а ось в контексті народження дітей це природно", - розповіла Віра під час бліц-опитування на Російському тижні моди.

Співачка також розповіла, що для неї означає краса. За словами російської зірки, це, перш за все, гармонія з собою. А основа гарного зовнішнього вигляду - здоровий сон і правильне харчування.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"Від сну і харчування залежить моє самопочуття. А гарне самопочуття завжди відбивається на зовнішності. І хочу донести до всіх дівчат планети: дуже важлива гармонія всередині. Якщо ви не відчуваєте внутрішнього балансу, не допоможе ні макіяж, ні одяг - від цього ви не станете гарнішими і, головне, щасливішими", - підкреслила співачка.

Нагадаємо, відома блогерка Олена Міро в новій статті жорстко принизила Віру Брежнєву, заявивши, що вона так і залишилася "закомплексованою провінціалкою". За словами Міро, у Брежнєвої абсолютно немає сексапільності, яку блондинка так відчайдушно намагається демонструвати.

Блогерка вважає, що співачка зовсім не вміє себе подати і намагається показати сексуальність, якою не володіє.

Як повідомляв портал "Знай.ua", виступ під фонограму Віри Брежнєвої на концерті "Звезды Русского Радио" закінчився ганьбою.

Також "Знай.ua" писав, Віра Брежнєва викликала хвилю критики серед шанувальників своїм недавнім фото в Instagram.