Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка активно будує кар'єру в Росії, на одному зі своїх концертів потрапила в дуже незручну ситуацію.

Так, на концерті "Звезды Русского Радио" під час виконання пісні "Близкие люди" Віра заплуталася в спідниці і впала. Падіння падінням, але глядачі одразу зрозуміли, що зірка виступала під фонограму. Це була ганьба. Про це пишуть російські ЗМІ.

Віра Брежнєва

Віра хотіла спуститися зі сцени, але заплуталася у власній сукні і не втрималася. Співачка впала. Піднятися їй допоміг один з охоронців, який знаходився неподалік.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Після цього Брежнєва продовжила свій виступ, активно залучаючи зал. Велика частина глядачів, здається, зробила вигляд, що нічого не сталося.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка, екс-учасниця культового жіночого колективу "ВІА Гра" і дружина Костянтина Меладзе, Віра Брежнєва, яка регулярно виступає в Росії, поділилася з шанувальниками в своєму профілі Instagram дуже ніжною фотографією.

Так, співачка показала фото, на якому вона зображена в чорній сукні з глибоким декольте на тлі екзотичних рослин.

"Хочеться повернутися в цей стан. Коли спокійно всередині...", - підписала знімок Віра Брежнєва.

Варто нагадати, що відома українська співачка Віра Брежнєва, яка живе в Росії і активно будує там кар'єру, потішила своїх шанувальників новою фотографією. Однак фанатам воно не сподобалося і вони вилили на адресу співачки багато брудної критики. Відомо, що Віра показала досить відверте фото в Instagram.

Підписники Брежнєвої розкритикували її за дуже вульгарний образ, порівнявши співачку з дівчиною древньої професії. Зазначимо, Брежнєва позує в короткому блискуче плаття, частково оголивши груди.

Нагадаємо, донька Брежнєвої в бікіні збентежила фоловерів.

Як повідомляв Знай.uа Лобода шокувала знімком з досиліконової ери: фото до і після операцій.

Знай.uа писав, Брежнєва познайомилася з Бібером.