Скандально відомий український співак Іван Дорн, який досить довго не з'являвся на публіці, разом з датською співачкою MØ та творцем групи Major Lazer діджеєм Diplo випустили спільний сингл "Stay Open". Композиція вийшла в рамках спеціального проекту TBRG Open , де різні музиканти об'єднуються для створення спільних композицій.

Робота над нею стартувала в Лос-Анджелесі цієї весни. Іван Дорн розповів, як створювався трек.

"Ми з Дипло зустрілися в Лос-Анджелесі, він виявився дуже простим і дружнім хлопцем. Я відразу зрозумів, що він свій, ми швидко зрозуміли один одного. Він розповідав, що його російська подружка просвистіла йому про мене всі вуха і він вже бачив кілька моїх робіт, сказав: "Чувак, ти божевільний!" Загалом, обмінялися люб'язностями і зайнялися справою. Трек ми записували вже в Києві, перебуваючи з Дипло на зв'язку. Тут мені допомагала "Дорнобанда" — в основному Леван і трохи Пахатам. Ми відсилали наші замальовки, при цьому жодного разу він не сказав, що йому щось не сподобалося, один раз попросив залишити лейтмотив. В цілому він був не проти всіх наших ідей. Ніяких складнощів у нас не було. Я завжди радий з ним співпрацювати. Хотів би, щоб наші лейбли теж повзаємодіяли, розповів йому про Masterskaya, впевнений, що невдовзі ми попрацюємо з ним і його артистам", - розповів Іван в інтерв'ю The Village.

Результат колаборації можна почути в Apple Music і Google Play, або просто зараз:

Зазначимо, що перша версія "Stay Open" у виконанні Diplo і MØ з'явилася в мережі в травні цього року. А в серпні вийшла інша спільна робота дуету: знятий в Данії кліп на пісню "Sun in Our Eyes". Цей трек увійшов до нового альбому датської співачки MØ. Платівка під назвою "Forever Neverland" вийшла 19 жовтня, до неї увійшло 14 пісень Це другий диск MØ, який вона записала через чотири роки після свого першого диску.

Напевно ви всі пам'ятаєте кліп цієї датської співачки, який вона зняла в Києві на Троєщині. Пісня називається "Kamikaze". Хто не бачив, пропонуємо вам насолодитись:

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, виступ Івана Дорна на Jazz Koktebel Festival намагались зірвати невідомі. Активісти не можуть пробачити співакові любов до Росії і слова про те, що Росія і Україна – брати.

Як повідомляв портал "Знай.ua", український співак Іван Дорн випустив кліп на свою нову пісню "Опомнись".

Також "Знай.ua" писав, Іван Дорн кардинально змінив свій імідж.