Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний знімок в короткому топі, залишившись без ліфчика. Так, дівчина порівняла себе з кактусом.

"Я як кактус, дивись, але не чіпай. Інакше поколю тебе, ха-ха", - пожартувала Чері. За пару днів кадр набрав 207 тис. лайків. Шанувальники ж почали розхвалювати величезні груди дівчини і її сталевий прес.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.