Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram новим яскравим кадром. Так, знаменитість позувала для чергової фотосесії в незвичайному для себе образі і зізналася, що на фото не виглядає такою милою, як зазвичай.

"Звикли бачити мене няшкою, а як вам такий образ?)", - поцікавилася Брежнєва. Фолловери не змогли пройти повз: "Вухань такий))) І все одно Віра класна)))", "Ушки, Ушки большева.....и 😁", "Одні вушка і залишилися", "Картуз не для вашої форми обличчя", "Вуха як у осла, вибачте".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.

А ще артистка сіла на краю балкона в спідниці з леопардовим принтом і зізналася, що перебуває в гармонії з собою.