Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube. Нещодавно знаменитість поділилася власними секретами краси. Так, артистка закликає обов'язково очищати шкіру від макіяжу перед сном, рекламуючи різні бренди косметики.

"Якщо поставити моєму косметологу питання : «Звідки у мене прищ?», вона у відповідь відразу спитає: «Знову лінувалась очищати обличчя після макіяжу?»
У разі, якщо я самовіддано клянуся, що все очистила, як годиться, вона скаже: «що тільки молода шкіра «здатна» на висипання, а в'яла, немає. Так що я взагалі радіти їм повинна :) Але якщо серйозно, очищення шкіри обличчя для мене - це один з найважливіших ритуалів вечорами. Особливо після багатогодинних зйомок!
Ділюся з вами трьома засобами, які завжди на моєму туалетному столику або в дорожній сумці :

1. Засіб для зняття макіяжу з очей. У мене контактні лінзи - це ідеально підходить, не подразнює очі.

2. Міцелярна вода для обличчя. Мені замінює і молочко і тонік. Абсолютно знімає мейк з верхнього шару шкіри!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

3. Щіточка і гель для вмивання. Це незамінний інструмент для очищення глибоких шарів шкіри (крім очищення, щіточка також робить легкий і приємний омолоджуючий масаж). Якщо не лінуватися і не забувати очищати шкіру правильно, то можна подовжити свіжий вигляд обличчя і його сяйво надовго!
Будьте красиві! І не забувайте, що за ваше яскраве сяйво відповідають ваші очі! Закохатися в себе ніколи не пізно! #ВашаМаша", - поділилася власними секретами Єфросиніна.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.