Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram зворушливим спільним знімком з чоловіком Едгаром Камінським. Так, знаменитість запропонувала фанатам задати їй найцікавіші питання, а ще зізналася, що такі теплі кадри заряджають енергією.

"Придумайте питання, на які я з радістю відповім😉
ПС: скільки ж в телефоні можна нарити теплих фотографій😍 подивишся на фото, зігрієшся і бігом, заряджена на успіх, зустрічати чоловіка з посмішкою ❤️", - трепетно підписала фото Камінська. Фолловери не змогли пройти повз: "Що вас заряджає крім дітей чоловіка і любові?)", "Якщо б Ви були не співачкою , то ким ?", "Хочете ще дитинку ?", "Розкажіть про харчування", "У вас є краща подруга?Обпікалися на жіночій дружбі ?", "Ми побачимо ваш танець у фіналі "Танців з зірками"?", "Ви такі гарні 😍 будьте такими закоханими завжди 🙌".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ній сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.