Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість показала уривок з репетиції, на якій співає одну з пісень з нового альбому. Так, артистка зробила музику гучніше і ніхто з фанатів не зміг розібрати слова.

"Вже не терпиться співати разом з вами нові пісні з альбому #принимайменя 👸🏻 твоя дівчинка тепер не вірить принцам 🙅🏻‍♀️ Твоя дівчинка тепер #егоїстка 😈 А яка у вас улюблена пісня? Що заспівати для вас? Що викласти? І взагалі вам цікаво дивитися, як я готуюся до шоу?😻🎤", - поцікавилася Бузова. Фолловери не змогли пройти повз: "Жах рухаєшся аж бісять рухи, навчися танцювати", "Хвостики не личать", "Я дивуюся, чому вона співає так, що не зрозумієш ні одного слова?", "🤣що це взагалі було? що за рухи?!🤣це хіба пісня?😂", "Ще б співала САМА.. а тут навіть голос практично не чути.. і взагалі, ти навіть не співаєш, а говориш під музичний супровід😑".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.