Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість представила нову колекцію свого спортивного бренду. Дівчина позувала в облягаючих лосинах і коротенькому топі, виставивши напоказ масивні груди.

"Доброго ранку! Святкова колекція @cheri_fit вже тут! Ми робимо всі розміри від XS до 2XL 💛 Купи зараз, перш ніж розміри закінчаться 🙌🏼🖤 ", - прорекламувала одяг Чері. За 19 годин кадр набрав 140 тис. лайків. Фолловери ж почали розхвалювати фігуру і обличчя Ани, а деякі навіть похвалили старання дівчини і спортивний інтернет-магазин.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.