Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися соковитим тілом в Instagram. Зірка постійно тішить шанувальників новими фото у спідній білизні, щоб всі могли розглянути ідеальне тіло моделі. Так, днями дівчина залишилася в одному тільки мереживному боді, щоб дізнатися у фанатів, чи вона гідна стати ангелом Victoria’s Secret.

На фото Ана позує в прозорій мереживній білизні, яка ледь прикриває інтимні місця на тілі моделі. Напевно, у дівчини є особистий фотограф і фоторедактор, адже більшість її знімків – це не селфі, а фотографії, які вона публікує в мережі точно пройшли крізь фільтри фотошопу.

Раніше повідомлялося, що гола і мокра Ана Чері побешкетувала у ванній. Нещодавно знаменитість вирішила повністю роздягтися, вийшовши з душу. Так, дівчина засвітила апетитні форми, рекламуючи ексклюзивну сторінку в Snapchat. За 14 годин кадр набрав 253 тис. лайків, а хтиві фанати залишилися в захваті. Багато почали писати, що Чері – їх мотивація, захоплювалися фігурою і обличчям Ани. Були і ті, хто порекомендував моделі схуднути.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ми також писали, що гола Ана Чері знялася для Playboy. Нещодавно знаменитість буквально приголомшила шанувальників голим знімком. Так, дівчина показала кадр 2015 року, коли стала зайчиком легендарного глянцю Playboy. "Міс Жовтень 2015", - похвалилася знімком Чері і почала рекламувати свій сайт з платними еротичними фото. За 14 годин кадр набрав майже 595 тис. лайків, а фолловери почали пускати слюнку. Багато також відзначили, що за три роки Ана зовсім не змінилася.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.