Артисти і популярні особи є такими ж людьми, як і всі інші: від хвороб не застрахований ніхто. Зірки стали все частіше стикатися з новою небезпекою – хворобою нирок. Алек Болдуін страждає від однієї з найбільш небезпечних захворювань – хвороби Лайма, через це чоловік постійно відчуває проблеми з нирками. Акторові Сергію Маховикову також поставили невтішний діагноз, однак чоловік змусив себе побороти хворобу нирок.

Алек Болдуін

Небезпека не минула і Світлану Лободу - одну з найвідоміших співачок на сьогоднішній день. Жінка повідомила своїм прихильникам, що зараз перебуває в лікарні, де відновлюється після перенесеної операції на нирці.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Улюблений багатьма актор Микола Караченцов довго боровся з серйозною недугою, але вік і серйозна стадія розвитку хвороби були в цьому поганими помічниками. Актор помер, і причиною тому була відмова нирок, як стверджує ряд ЗМІ.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Микола Караченцев
Микола Караченцев

Так, серед інших опинилася і сама Примадонна. У Алли Борисівни є всі передумови до розвитку ниркової недостатності. Жінка довгий час не звертала уваги на своє погане самопочуття, не боячись небезпечних симптомів: задишка, печіння в грудях, помутніння в очах. Це призвело до розвитку цукрового діабету 2-го типу.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Такі серйозні гормональні збої в силу віку і не найздоровішого способу життя можуть, крім серцево-судинних захворювань, спровокувати хворобу нирок. Багато зірок, крім традиційного способу лікування, часто звертаються за допомогою до Бога. Так, можна було помітити церковну свічку на лікарняній тумбочці Лободи. А Пугачова вже давно відвідує церкву, ймовірно, просячи Бога довгих років життя собі і своїм дітям.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Нагадаємо, помер Микола Караченцев - легенда радянського кіно.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" передсмертне бажання Караченцева не встигли виконати: про що просив актор.

Також раніше портал "Знай.uа" писав, що Галкін намагається створити з коханки "молоду Пугачову".