Російський актор театру і кіно Микола Караченцев не дожив до свого 74-го дня народження буквально одну добу. Він помер у в п'ятницю, 26 жовтня, в одній із лікарень Москви.


У близькому оточенні актора заявляють, що незадовго до цього він встиг висловити своє останнє бажання: побачити всіх друзів на власному святі, зібрати за великими столом рідних та знайомих.


До дня народження у родини Караченцова все було готово: кулі і торт замовили, друзів запросили до лікарні, куди артист потрапив на початку жовтня через запалення легенів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще


Як розповіла після госпіталізації дружина артиста Людмила Поргіна, лікарі намагалися максимально швидко призупинити запалення, так як на актора чекав черговий курс хіміотерапії.

Про смерть актора журналістам повідомив його син Андрій.


Дивіться: Останній виступ Миколи Караченцева


Нагадаємо, у Московській міській онкологічній клініці помер легендарний радянський і російський актор Микола Караченцев.
Як повідомляв Знай.ua, названо несподівану причину загибелі Караченцева.
Також Знай.ua писав, спливли подробиці особистого життя Караченцева.