Відомий радянський і російський актор Микола Караченцов знову в лікарні. Медики роблять все можливе, щоб витягнути актора із важкого захворювання. Караченцов живе на крапельницях, уколах та антибіотиках.

Про це розповіла дружина Миколи Караченцова актриса Людмила Поргіна. Вона повідомила російським ЗМІ, що її чоловік більше двох тижнів лежить в лікарні із запаленням легенів.

"Ми вже 16 днів лежимо в лікарні, із запаленням легенів боремося. Ну права (легеня – ред.) вже більш-менш у нас, зараз з лівою боремося, де у нас ракова пухлина, - розповіла Поргіна в розмові з журналістами.

Вона додала, що лікарі щодня роблять артисту крапельниці і уколи, а також дають антибіотики. При цьому давати якийсь прогноз щодо одужання свого чоловіка Людмила відмовилася.

"Як то кажуть, скільки ще проживемо - не знаємо, але боремося з усіх боків", - підсумувала актриса.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, здоров'я Миколи Караченцова різко погіршився після серйозного ДТП, яке сталося в 2005 році. Він отримав множинні травми і навіть впав у кому.
Восени 2017 року у артиста виявили злоякісну пухлину в легенях. З того моменту він пройшов кілька курсів лікування, один з яких в Ізраїлі.

Нагадаємо, в лютому2018-го Людмила Поргіна розповідала, що акторові належить складний шостий курс хіміотерапії, після чого тяжкохворий Караченцов відправиться до Ізраїлю, де його пухлину будуть випалювати гамма-променями.

Як повідомляв портал "Знай.ua", лікарі діагностували Миколі Караченцову останню стадію раку.

Також "Знай.ua" писав, Миколу Караченцова переслідує злий рок з аваріями.