Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз підігріти інтерес до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нову фотографію в незвичайному вбранні.

На знімку Ані Лорак позує в стильному піджаку, але замість штанів – шорти. Все це темно-синього кольору. Під піджак Лорак одягла чорний топ. Вона стоїть вигнувши спину і поклавши одну руку в кишеню. Шанувальники відзначили, що волосся на голові Лорак виглядає якось неприродно, і запідозрили, що співачка носить перуку.

Уважні фолловери також помітили, що фотографія в записі Ані Лорак сильно відфотошоплена. Хоча це видно і не озброєним оком, варто лише подивитися на її праву ногу. Той, хто займався ретушшю, явно перестарався і злегка вигнув коліно співачки у зворотний бік. Багатьом підписникам знімок не сподобався, про що вони повідомили в коментарях.

"На жаль, Кароліна не прислухається до шанувальників з приводу стилю і стиліста, коли красиво, тоді красиво, а останнім часом часом образи розчаровують", "Не Ваш стиль, хтось познущався над Вами, поверніть як було", "Огидно стала виглядати. Ніякого шарму та чарівності. Талант талантом, але стиліста потрібно поміняти", "Як перука на голові", "Костюм жахливий", "Ноги стали криві... Схиляюся до фотошопу", "Щось навіть сама на себе не схожа", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Лорак в траурному вбранні заінтригувала прихильників. На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нову фотографію в незвичайному вбранні. На знімку Ані Лорак позує чи то в автомобілі, чи то в гастрольному автобусі. Нова публікація у її аккаунті – це селфі, яке артистка зробила як би з висоти, піднявши руку з телефоном над собою. Проте в кадрі видно тільки обличчя і частину погруддя співачки.

Нагадаємо, Ані Лорак, Лобода і Повалій завили на рідній землі, українці в сказі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що фанати просять забратися знеславлених зірок з України.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак приїхала в Київ і сховалася на "Інтері", українці розлючені.